Balkonginspirasjon

Her kan du dykke ned i spennende blogginnlegg med inspirerende ideer og forslag til innredning av uterommet ditt

Hvordan planter jeg optimalt på balkongen?

Hvordan planter jeg optimalt på balkongen?

La oss slå fast med en gang at planter faktisk kan trives i en beskjeden mengde jord, så lenge de ikke tørker ut, eller plantene drukner i for mye vann omkring rot. Bortsett fra planter som krever surbunnsjord/rododendronjord, kan du til alle blomster, trær, småbusker, samt fødevarer som grønnsaker og krydderurter, bruke en god vekstjord eller pottejord. 

Les mer
Tyvstart balkongkassesesongen

Tyvstart balkongkassesesongen

Etter hvert som solen varmer, og kommer høyere opp på himmelen, kribler det mer og mer i fingrene etter å komme i gang med balkongkassene for alvor. Mens vi tålmodig venter på å gå i gang for fullt, er det hyggelig å bruke tiden til å planlegge hvilke planter du gjerne vil ha, og ikke minst, tenke over hvilke planter som vil trives på nettopp din uteplass. Har du en østvendt balkong, er det ikke gitt at du får de samme planter til å vokse seg fine, som hvis din balkong var sydvendt.
Les mer
Slik innreder du uterommet minimalistisk

Slik innreder du uterommet minimalistisk

I Skandinavia har den minimalistiske trenden satt sitt avtrykk i mange hjem over de seneste år, og mange viderefør stilen også til uterommet. Kjennetegnet er enkelhet, avdempet fargebruk og vekting av kvalitet fremfor kvantitet. Populariteten skal sees i sammenheng med minimalismens rolige og stilfulle uttrykk som skaper gode rammer for å koble av i kropp og sjel etter en lang dag.
Les mer