Gratis frakt ved kjøp over kr 5000 | Innfortolling er inkludert

Om oss

 

Balcony Living er del av den danske familiebedriften Altanbutikken. Vi – mor, far og datter - etablerte Altanbutikken tilbake i 2012.

Balcony Living startet som Altanbutikkens in-house brand med møbler spesielt designet til mindre uterom. Møbler med et utgangspunkt i klassisk dansk design, formgivning og materialitet, kombinert med en holdbarhet og funksjonalitet som kreves for møbler med et langt liv under åpen himmel.

I dag har Balcony Living vokst og utviklet seg til å bli Skandinavias førende nettaktør innen design og salg av kvalitetsmøbler, accessories og innovative løsninger til balkong, altan, terrasse og små uterom.

Hos Balcony Living brenner vi for å skape det gode uterommet som du lengter etter å komme hjem til. Vi gir deg et estetisk og rekreativt utendørs frirom. Vi tror nemlig at uteliv og livskvalitet går hånd i hånd – uansett om det foregår i by eller bygd.

Ved alltid å være i øyehøyde med våre fantastiske kunder har vi - i fellesskap – utviklet et helt unikt univers innen balkong- og terrasseliv. Ta del i vårt univers, og bli inspirert til å legge de beste rammer for det gode utendørs livet på balkongen!

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen utenfor!

Med vennlig hilsen

Mie, Hans & Trine