Gratis frakt ved kjøp over kr 5000 | Innfortolling er inkludert

Balkonginspirasjon

Få en balkong som er skreddersydd etter dine egne ønsker⁠.

Vi er her for å hjelpe deg med å skape et uterom som passer akkurat din stil og behov. La oss gjøre noe magisk sammen!

Bloggen vår

På bloggen finner du inspirerende ideer og forslag til innredning av uterommet. Det er også mere tekniske blogginnlegg som gir svar på hvordan du best beskytter møblene i vintermånedene, hvilken parasoll og hvilket beslag som passer til balkongen din, og hvilke planter som egner seg til balkongkassene dine.

Moodboards

For at du på en visuell måte kan se masse balkonginspirasjon
samlet, har vi kreert en rekke visuelle moodboards. Visualiseringen hjelper deg med å planlegge, og finne ting som gjenspeiler din personlighet på balkongen din.

Hva sier kundene våre?

★★★★★
De tekniske tegninger var veldig hjelpsomme. De ga med et godt overblikk over hvor mye plass jeg egentlig har på min veldig, veldig lille balkong. Oppdaget at jeg fikk plass til både bord, to stoler og en stor, flott balkongkasse :)
Lene
★★★★★
Takk for virkelig handy guides med masse nyttige info. Jeg fikk stor glede av dem, spesielt da jeg skulle finne den riktige størrelse på parasollen min, og et parasollbeslag som passet til rekkverket mitt. Tusen takk!
Lasse
★★★★★
Jeg klikket meg inn på gaveguiden, og ble veldig inspirert til å finne en gave til min venninne som elsker balkongen sin.
Stine

Vil du ha hjelp til innredning av balkongen din?

La oss være din sparringspartner når du skal innrede uterommet ditt. Vår profesjonelle innredningsarkitekt har fokus på hvordan hver eneste kvadratmeter utnyttes best mulig, og du får et utendørs paradis med personlig stil og sjarme.

Mer balkonginspirasjon fra oss

Tekniske tegninger

På denne side har vi lavet forskellige forslag til, hvordan man kan indrette altaner med forskellige størrelser.

Gaveguide

Har du også svært ved at finde den rigtige gave til en du har kær? Lad os hjælpe dig med at blive inspireret til dine gaver.

Balcony Living Cph Lookbook

Mangler du ideer til å innrede balkongen?
I vår online Lookbook får du det helt store overblikket over alle våre Balcony Living Cph produkter. Se og lær hvordan du kan bruke våre egne designede balkongprodukter til å skape herlige og gjennomtenkte
innredningsløsninger.

Vi er på Instagram, Facebook, Youtube og Pintrest

Følg oss, og få jevnlig påfyll med balkonginspirasjon.

Skal du på København-tur?

Kom gjerne innom butikken vår på Frederiksberg i København. Her finner du mange av varene på nettbutikken utstilt, i tillegg til en rekke andre nyttige saker og ting til balkongen. Vårt hyggelige personale står klare til å hjelpe deg.

Adresse:
Godthåbsvej 11
2000 Frederiksberg

Åpningstid:
Mandag - fredag: 11.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 15.00