Gratis frakt ved kjøp over kr 5000 | Innfortolling er inkludert

Hva skal du måle opp før du kjøper balkongkasser?

Med balkongkasser kan du raskt og enkelt gi balkongen eller terrassen en hyggelig og frodig atmosfære. Med noen få hjelpemidler, skaper du stemning i uterommet som du kan nyte resultatene av hele året rundt. 

Når du skal finne den riktige balkongkassen til ditt uterom, skal du først beslutte deg for hvor på gelenderet eller rekkverket balkongkassene dine skal henge. De fleste gelendre har en standard bredde på enten 4, 5 eller 6 cm. Vi har mange balkongkasser i forskjellige farger og størrelser og med en kant på baksiden som passer til gelendre med disse standardmålene. For å velge en av de kassene som passer hjemme hos deg, skal du altså først måle bredden på gelenderet, slik det vises på bilde nedenfor.

Oppmåling av gelender

Oppmåling av dybde på kant på balkongkasse

Hvis gelenderet ditt ikke har et av standardmålene, har vi heldigvis også noen alternativer. Våre flotte Maja balkongkassene i teak, designet spesielt til Balcony Living, kommer med et fleksibelt beslag som kan reguleres fra 2-11 cm. Maja balkongkasser passer derfor hos de aller fleste.

Balkongkasse på gelender

Har du et rundt gelender, vil balkongkasser og blomsterpotter fra det hollandske kvalitetsbrand Ehlo være et godt valg. Ehlos varer er produsert med vindkraft og laget i resirkulert plast. Et annet alternativ er balkongkassene fra Lechuza. Til Lechuza-kasser skal man bruke Lechuzas eget beslag. Beslag festes til gelenderet med et medfølgende solid nylonbånd som går rundt hele gelenderet. Lechuza-beslaget kan også skrues fast på en vegg, hvis man ønsker den løsningen.

Vi fører balkongkasser i mange forskjellige design, størrelser og materialer, så du kan være sikker på at vi også har noe som passer til nettopp din smak og dine behov.