Mat til balkongen: Grillet spisskål & squash vendt i kokos sambal og mynte
Amalie Sigrid har nok en gang tryllet en velsmakende vegetarisk rett frem. Enkel å tilberede på balkongen.
Amalie Sigrid har laget enda en sommerlig oppskrift som kombinere friske nordiske grønnsaker og en lekker Indonesisk/Sri Lankansk kokos sambal.
Retten kombinerer røket og krydret smak med sødme og friskhet - og det smaker virkelig helt fantastisk sammen!
Kokos sambal er laget med ristet kokos, sambal oelek, honning og frisk mynte, og går perfekt med grillet, sommerlig smak fra squash og spisskål.
Prøv selv oppskriften!
Du kan lagre oppskriften som en fil og skrive den ut.
Lykke til!
Sammen med Amalie Sigrid gir vi deg fire oppskrifter i løpet av sommeren. Husk å følge oss på sosiale medier eller få oppdateringer fra nyhetsbrevene våre 💌
Prøver du deg på en av rettene våre? Tagg oss gjerne med @balconylivingcph slik at vi kan dele dine matlagningskunstner🥕