Gratis frakt ved kjøp over kr 5000 | Innfortolling er inkludert

Finn din innredningsstil - de kreative balkongtypene

Det er morsomt å innrede uterommet. Men det kan også by på utfordringer, for hvordan får du egentlig din helt egen personlige stil på balkongen? For å gjøre jobben enklere for deg, har vi funnet frem til typiske kjennetegn for forskjellige balkongtyper. Her presenterer vi deg for fire kreative balkongtype-eiere.

Finn selv ut om du er Festens midtpunkt, Grillmesteren, Hobbygartneren, eller kanskje Sjongløren. La deg inspirere til å innrede balkongen både personlig og hensiktsmessig, alt etter hvilken balkongtype du ser deg selv som.
Du finner presentasjon av tre klassiske balkongtype-eiere i blogginnlegget her.

Festens midtpunkt
For festens midtpunkt er balkongen ikke kun et samlingssted for en fest, men alle former for sammenkomster. Det er hver hvor venner og familie samles. Her er latter og snakk til langt ut på natten. Derfor er det viktig å skape den helt riktige avslappende atmosfære til gode uformelle selskapstunder. Med en lounge-serie setter du rammen for hyggelig samvær, og god komfort til deg og gjestene. Sitter du godt, blir du gjerne sittende. Utforske Beate lounge serie i bambus, og Regatta Rope serien, som begge kommer i flere forskjellige moduler.  

Bilde 1: Regatta Rope Lounge. Bilde 2: Beate Bambus lounge

Grillmesteren
Er du typen som lever og ånder for måltidet? Og forestiller du deg balkongen som en forlengelse av kjøkkenet? Så er grillbord en nødvendighet på balkongen. Gjør deg kjent med det store utvalget vårt av lekre og praktiske grillbord som passer inn i mange typer uterom. Få også en plantekasse, så har du alltid friske krydderurter for hånden.

Bilde 1: Dora metall grillbord med Mie metallhylle. Bilde 2: Dora grillbord i tre

Hobbygartneren
Det er deg som straks tenker grønn oase, når du tenker balkong. Her skal uterommet bugne over av planter. Derfor skal innredningen fokusere på å finne det beste tilbehøret til plantene. Her gjelder det krukker og balkongkasser, som er praktisk, så vel som estetiske. Du kan også overveie å henge opp et espalier på veggen. Det kan skaper en flott og frodig plantevegg, og samtidig spare verdifull gulvplass.

Bilde 1: Klimakrukken + Maja balkongkasse. Bilde2: Maja balkongkasse.

Sjongløren
Er du typen som elsker å ha flere baller i luften, og gjerne ser at balkongen din skal avspeile dette. Så skal balkongmøbler dine, likt som deg, ha flere talenter. Og derfor skal du tenke i multifunksjonelle møbler til uterommet. For eksempel hengende balkongbord som gir både spiseplass og et praktisk tørkestativ. Eller en oppbevaringsbenk, som både gir en flott og hyggelig sitteplass, og samtidig oppbevarer nødvendige ting og tang.

Bilde 1: Agnes oppbevaringsbenk med Alba hylle. Bilde 2: Alma balkongbord med Javi stol.

Vi håper at du med denne guiden har blitt inspirert til å tenke over hvilken balkongtype du selv ser deg som, og vi ønsker deg lykke til med innredningen.