Gratis frakt ved kjøp over kr 5000 | Innfortolling er inkludert

Finn din innredningsstil - de klassiske balkongtypene

Å ta utgangspunkt i hvilken balkongtype man egentlig ser seg selv som, er en spennende tilgang for å peile seg inn på styling og innredning av uterommet sitt. Hvordan du innreder uterommet ditt, avslører nemlig hva slags person og type du er. Er du en selverklært solelsker som trekker ut i solen så ofte, og så lenge som mulig, vil du garantert ha en solstol lett tilgjengelig. Er du i stedet lesehest-typen, prioriterer du nok et stille, lunt hjørne til avslapning.  

Med utgangspunkt i uttrykket "Vis meg din balkong, og jeg skal si deg hvem du er", presenterer vi deg for for tre klassiske og gjenkjennelige balkongtyper. Når du har peilet deg inn på hvilken balkongtype du ser deg selv som, får du inspirasjon til å innrede uterommet med elementer som harmonerer med nettopp din type. 

Klassikeren
For den klassiske balkongtypen, er utelivet sentrert omkring middagen. Her nyter man frokosten i tidlige solstråler, eller grillmaten med vennene i kveldssolen. Derfor skal innredningen for Klassikeren selvfølgelig sentreres om spiseplassen og balkongbordet. Et multifunksjonelt klaffbord er en ideell løsning. Klaffbordet kan du slå ut, eller ned alt etter behov, og samtidig spare plass når bordet ikke er i bruk. Dette gjør også bordet velegnet til mange størrelser av uterom. Hos oss finner du klaffbord i både klassisk tre, og i svart metall for et mer moderne uttrykk.

Bilde 1: Alberte klaffbord med Freja spisestol i flettet tau. Bilde 2: Clara metall klaffbord med Freja spisestol i flettet tau

Solelskeren
Er du en ukronet sol-dronningen, eller konge? Og, forestiller du deg balkonglivet som å ta på en mini-solferie? Så skal innredningen på balkongen avspeile det perfekte sol set-up! Her skal innredningen sentreres omkring behagelige solstoler. Tilføy en parasoll, som passer til nettopp din estetikk, samt deilige tekstiler i mønstre og farger for den helt perfekte solbalkongen.

Bilde 1: Lafuma liggestol med Regatta Rope Loungesofa og Alma balkongbord. Bilde 2: Lafuma liggestol med Stine parasoll og Agnes oppbevaringsbenk.

Lesehesten
Når du tenker balkongtid, tenker du også egen-tid? Tid til å koble av, lese en bok, nyte ditt eget selskap? For deg bør balkongen ha en avdempet og minimalistisk innredning som gir deg ro, og plass til å koble av. Velg en av våre mange balkongbenker for å gi balkongen et klassisk tilsnitt. Kombinert med et praktisk hengebord, får balkongen din en elegant og avslappet atmosfære. Enkelt, stilig og komfortabelt på samme tid!

Bilde 1: Mikado benk. Bilde 2: Opus benk.

Vi håper at du med guiden vår har fått inspirasjon til å tenke over hvilken balkongtype du selv er. Vi ønsker deg lykke til med innredningen av ditt personlige uterom.