Gratis frakt ved kjøp over kr 5000 | Innfortolling er inkludert

Nostalgisk eller klassisk? Slik styler du Sally-parasollen på to måter

Sally-parasollen er en ekte sjarmør som skaper en koselig atmosfære på enhver balkong. Med sitt nostalgiske og lekne design, passer Sally inn i mange interiør-stiler.

Les her hvordan to danske influensere har brukt Sally-parasollen i innredning av sine balkonger.

Frederikke Kaysen  som står bak profilen @frederikkekaysen forteller om å bruke Sally til å innrede for kos og komfort, mens Olivia Frost hos @idetgulehus bruker Sally som et festlig innslag i et stilrent interiør.

La deg inspirere av de vakre interiørene og se hvordan du kan style Sally på ulike måter.

Lykke til!

Nostalgisk stemning hos @frederikkekaysen
Hva betyr balkongen din for deg?
- Balkongen min gir meg et lite stykke natur midt i byen. Noe jeg kan savne ved å bo i 4. etasje - spesielt om sommeren. Men her oppe får jeg en ekte utendørsfølelse og en fantastisk utsikt.

Hva tenkte du på da du innredet balkongen?
- For meg er balkongen en forlengelse av stuen, der kos og komfort er det viktigste. Derfor er det selvfølgelig rikelig med puter og tepper. Og den er innredet med møbler som enkelt kan flyttes rundt avhengig av hvor solen står.

Beskriv en drømmedag på balkongen
- Min drømmedag på balkongen består av en (sen) frokost i solen, en maleøkt, etterfulgt av en lur i skyggen under parasollen. På slutten av dagen slår jeg meg ned ved bordet og benken, og nyter at solnedgangen over byen er bakteppe for en hyggelig stund med kjæresten.

Hvorfor valgte du Sally-parasollen i grønt?
-
Sally-parasollen gir meg de beste retrovibbene med et snev av stranden i Sør-Frankrike. Og jeg elsker at den er vakker både inne og ute, med farger som matcher stuen på den andre siden av døren.

Et festlig innslag på @idetgulehus

Hva betyr balkongen din for deg?
- Balkongen betyr mye for meg. Det er mitt fristed hvor jeg kan sitte og koble av.

Hva tenkte du på da du innredet balkongen?
- Det har vært viktig for meg å ha plass til planter og småting uten at balkongen blir for overfylt. Hovedformålet med balkongen her er å gi plass til både å drikke vin med venner og å kose seg med en bok. Derfor har jeg bygget den lange benken, som gir plass til begge deler. Samtidig fungerer benken som en smart oppbevaringsløsning, hvor jeg rydder bort alt rotet. Det får balkongen til å virke mindre " stappfull", synes jeg. Jeg har også tenkt mye på hvor jeg vil sitte i forhold til solen. Jeg har generelt lagt merke til i innredningen min at jeg alltid sitter der hvor det er lyst - og innrede balkong min deretter. Derfor har jeg valgt å stille benken mot veggen hvor jeg får ettermiddagssolen. Jeg leter fortsatt etter den perfekte lenestolen til kveldssolen.

Hvordan beskriver du en drømmedag på balkongen?
- Drømmedagen min på balkongen er definitivt å sitte i solen, lese en god bok med katten min og en kopp kaffe i hånden. Det gir meg en helt spesiell ro!

Hvorfor valgte du Sally i grønt?
- Jeg forelsket meg i Sally i den nydelige grønnfargen fordi jeg synes den har den perfekte vintage-looken. Den gir meg en ekte 50-talls strandstemning. Jeg har lyst til å sitte hele sommeren og drikke limonade under den.

 

Vi vil gjerne se hvordan du også styler Sally! Send oss gjerne et bilde på Info@aBalconylliving.no eller tagg oss på Instagram @Balconylivingcph og #Balconylivingcph.