Gratis frakt ved kjøp over kr 5000 | Innfortolling er inkludert

Gjør grillplassen klar

Har man en uteplass – stor som liten – er grilling og matlaging en av aktivitetene som trekker mange av oss utenfor. Hyggen og kosen med å servere direkte fra grillen, er noe særlig. Man kan sludre litt med gjestene, ta del i selskapet, alt i mens den deilige duften av grillmat gjør alle litt ekstra sultne. Å bo midt i byen, i en leilighet, er ingen hindring – det er mange griller på markedet som tar liten plass, er enkle å flytte rundt på, og kan plasseres på et grillbord.

Våre grillbord gir den perfekte ramme for hyggelige kvelder med matlaging og servering på en balkong, takterrasse eller platting. Og grillbordene egner seg naturligvis ikke bare til matlaging, de er også opplagte til oppbevaring og som avlastningsbord, eller kanskje også som minibar.

Dora grillbord

Vi har utviklet vår egen serie av grillbord, Balcony Living’s Dora-serie. Dora er spesialdesignet i størrelsen til å passe inn i mindre uterom som balkong, altan, takterrasse og mindre plattinger. Dora kommer i to utgaver; eukalyptus og svart metall, og begge utgaver i forskjellige størrelser.

Våre to høye eukalyptus grillbord kommer med lekker granittplate, som er ideell til underlag til en varm grill. Men også perfekt å bruke som arbeidsbord til de siste forberedelser innen servering. Kombiner den høye Dora 50 x 40 cm med den lave Dora-modellen, og det blir plass til ekstra oppbevaring og avsetning. Den lave Dora-modellen er forøvrig også super egnet å bruke som sidebord til sofaen. 

Dora metall

Siste år lanserte vi Dora metall. Dora metall ble raskt en suksess. Kanskje fordi metall-designet har et trendy uttrykk, er vedlikeholdsvennlig, og så passer Dora metall utrolig fint sammen med mange av våre andre møbler – både de i svart metall, og våre alltid populære teak balkongmøbler.

Grillbord med skap

Har du sett vårt super anvendelige Gaston grillbord? Med Gaston ved din side, kan du skape de beste ramme for hyggelig grillkvelder utenfor. Bordet har granitt topplate til grillen, og ekstra hyller og avsetningplass til serveringsfat osv. Med Gaston grillbord har du behagelig arbeidshøyde når du skal kokkelere. Bordet er stabilt, med jernramme kledd med eukalyptus. Grillens gassflaske kan stå i skapet, og slangen føres ut gjennom et hull i bakveggen. 

Sara espalier

En ting er selve grillbordet. Går man i gang med matlaging utenfor, er det kjekt å ha nødvendigheter som urter, grytelapper, stekespade og annet i nærheten. Da kommer Sara espalier inn i bilde. Sara espalier henger du opp på veggen, og vips, så har du plass til både krydderurter, kjøkkenhåndkle, grillredskaper og mye annet til hygge & nytte. Bruk S-kroker til å henge opp og skape faste plasser til ekstrautstyret. Se alle våre helt unike lekre og praktiske muligheter til oppheng på espalier her.

Så gjenstår det bare å ønske god grillkveld, og velkommen til bords utenfor!