Gratis frakt ved kjøp over kr 5000 | Innfortolling er inkludert

Gi balkongmøblene liv hele året

At årstidene skifter fra den kalde vinter til den varme sommer, er vi vant til. Når temperaturen begynner å falle, pakker vi utemøblene bort. Vi trekker selv innendørs, og koser oss inne til våren springer ut igjen.

Men at kosen flytter innendørs, behøver ikke bety at balkongmøblene skal pakkes langt vekk. Hos Balcony Living synes vi at balkongmøblene godt kan ha et liv hele året rundt. Derfor går det praktiske og estetikk hånd i hånd, og sikrer at møblene våre kan brukes uansett årstid. Og derfor er motto for våre møbler fra vår egen kolleksjon Balcony Living Cph:

Practical enough for the outdoors – Pretty enough for the indoors

Vårt eget design er utformet i lette og stilsikre materialer som gjør det velegnet  i innredning både inne og ute. Samtidig får du mest mulig glede av produktene.

Få inspirasjon nedenfor til hvordan du stilsikkert kan integrere balkongmøbler i den innendørs miljø.

Vi ønsker deg lykke til!

Freja stolen er en stilsikker vinner som fint går til både avslapning ute, og hjemmekontoret inne. Stolen er designet i lette materialer, som gjør den enkel å flytte rundt på, og å vedlikeholde. Hos @londogmussehuset står den fint som skrivebordsstol. Stolen kan også brukes som en elegant spisebordsstol. 

Den fine bambusskammelen fra Madam Stoltz gjør seg godt som bord både ute og inne. Se bare hvor fint den står i stuen hos @londogmussehuset.

Vår egen serie med bambusmøbler, med bl.a. Bille Bambus cafèsett, er velegnet til å skape en mer eksotisk stemning på balkongen. Men hvorfor ikke ta den med innenfor? Bruk for eksempel bambusstigen Signe til kreativ oppbevaring i stuen, kjøkken eller soverommet. Eller skal et hyggelig avslappende hjørne i stuen med Beate Bambus loungesofa