Gratis frakt ved kjøp over kr 5000 | Innfortolling er inkludert

Shadecph - Vår egen systue i Danmark

Historie

Skygge og le er viktig på en balkong. Med det riktige balkongtrekk, forlenger du balkongsesongen betydelig. Derfor har vi siden vi startet opp Balcony Living og danske Altanbutikken i 2013 også tilbudt våre kunder å få laget et måltilpasset balkongtrekk.

I takt med at etterspørselen på gode, langtidsholdbare balkongtrekk med korrekte individuelle mål ble større, så vi behovet for å ta produksjonen i egne hender. Høsten 2020 startet vi derfor opp vår egen systue, Shadechp, og har siden den gang laget balkongtrekk i våre egne lokaler i Greve, utenfor København.

Balkongtrekk
Systuen lager balkongtrekk i tett samarbeid med kundeservice, og alle informasjoner om mål, fastgjørelse og andre individuelle tilpasninger kommer korrekt ut i det endelige produktet.

Vårt fokus er å levere balkongtrekk raskt og enkelt. Vi bruker kun de beste stofftyper til dette produktet, og sikrer oss dermed at du som kunde får en langtidsholdbar løsning, som er verdt investeringen. Vi syr balkongtrekk i stoff med 10 års garanti, og opplever at produktet faktisk holder mye lenger den dette.

Andre oppgaver
Hos Shadecph er det også mulig å få laget andre syprosjekter. Våre syersker har utdannelse innen design og møbeltapetsering.

Har du et prosjekt du gjerne vil ha hjelp til, er du derfor velkommen til å sende oss en e-post til Info@balconyliving.no så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.