Gratis frakt ved kjøp over kr 5000 | Innfortolling er inkludert

Montering og vedlikehold

Monter selv

Du kan enkelt montere balkongtrekket selv.
Se vår videoguide nedenfor – her tar vi deg gjennom hele monteringsdelen.


Start ved hjørnet, og flett inn mot veggen
Når du mottar pakken med balkongtrekk, er trekket rullet godt sammen. Behold trekket rullet når du skal montere det slik at du unngår at stoffet krøller. Start med å føre balkongtrekket gjennom ved hjørnet. Flett det ut og inn mellom de loddrette stolper, på samme måte som da du målte opp med målebåndet. Når du kommer til den siste stolpen, skal du fastgjør løst med strips eller bindebånd

Flett helt rundt rekkverket
Flett deretter resten av balkongtrekket hele veien rundt rekkverket ditt. Lag store «bølger» i det stoffet som du har flettet, for å unngå at stoffet som ikke er flettet faller på gulvet, eller krølles. Dra balkongtrekket helt frem til der hvor du ønsker å fastgjøre trekket.

Stram til
Gå tilbake til der du har festet balkongtrekket, og stram godt til hele veien rundt om rekkverket. Du kan nå feste trekket også i den andre siden. Stram godt til i begge sider slik at trekket kommer helt inntil endestolpen. På den måten vil trekket stå stramt og flott. Klipp overskytende av stripsen, og skjul samlingen bak stolpen.

Ekstra fastgjørelse
Har du valgt metalløyer helt rundt, kan du også feste med strips langs balkongtrekket i toppen og bunden, alt etter behov.

 

Vedlikehold

Våre balkongtrekk er svert holdbare, både selve stoffet, og fargen. Stoffet er fremstilt av motstandsdyktig akryl (300 g/m2), som er 100% gjennomfarget slik at det ikke falmer i solen.
Stoffet er fullt vannavvisende, og er forbehandlet mot mugg og råte. De flekker som skulle kommer, kan enkelt vaskes av med varmt såpevann. GREEN® er dessuten behandlet med nanopartikler, som gjør stoffet selvrensende. Det er 10 års garanti på stoffet, og i prinsippet ikke behov for løpende vedlikehold.
Vi har laget balkongtrekk etter mål siden 2013, og vi har ennå ikke hatt reklamasjon eller garantisak på stoffet. Vi kan derfor stå inne for at stoffet etterlever det som er lovet.