Gratis frakt ved kjøp over kr 5000 | Innfortolling er inkludert

Black Friday donasjon til Ungdommens Røde Kors

Vi har de siste to årene støttet Ungdommens Røde Kors i Danmark ved å donere organisasjonen *50% av omsetningen på Black Friday. Støtten går uavkortet til utsatte barn og unge i Danmark.
*Vi donerer 50% av omsetningen på Black Friday. Vi donerer opptil 15.000 DKK (≈21.000 NOK)

Den støtte som gis fra os bidrar til at det arrangeres sosiale juleaktiviteter for barn og unge som er anbrakt på døgninstitusjon eller sykehus.  

Ungdommens Røde Kors har over 3000 frivillige som er med til å gjøre en stor forskjell for tusenvis av barn og unge i Danmark. Julen kan oppleves spesielt vanskelig for mange barn og unge, som på grunn av sykdom, vold eller svikt i familien, ikke feirer jul hjemme. De frivillige i Ungdommens Røde Kors trenger midler til å arrangere barne-caféer, hvor de lager julekaker og julepynt sammen med barn på forskjellige sykehus, krisesentre, psykiatriske avdelinger og døgninstitusjoner.  

Dette er en viktig og meningsfull jobb, som vi ønsker å støtte. Vi har et sterkt ønske om at noen av de mest utsatte barna får være med til julearrangementer, og glemme deres barske hverdag for en stund.  

Legg litt ekstra i kurven på Black Friday den 25. november, så støtter du automatisk Ungdommens Røde Kors.