Gratis frakt ved kjøp over kr 5000 | Innfortolling er inkludert

Slik passer du godt på parasollen din

Det er deilig å ha en balkongparasoll som beskytter mot solens skadelige UV-stråler.
Men det norske klimaet er skiftende, og kan forandre seg fra dag til dag, ja, noen ganger fra time til time. Her følger noen tips til hvordan du tar best mulig vare på parasollen din:

  • Fold parasollen sammen når du ikke bruker den.
  • Kjøp et overtrekk til parasollen. Se vårt utvalg av parasolltrekk her.
  • Ta ned parasollen hvis det blåser. Du kan la den nedre delen av stangen stå i parasollfeste, eller parasollfoten, og kun ta ned den øvre delen. Husk å tømme den nedre stangen for vann hvis det har regnet. Du kan også med fordel bruke et parasolltrekk her, da du enkelt kan plassere parasollen i trekket på balkongen.
  • Smør knekkfunksjonen forsiktig med olje, da knekk-leddet er et utsatt punkt.
  • Rengjør parasollen av og til med litt grunnrens blandet med vann. Du kan også behandle den med tekstilimpregnering for å forhindre at smuss setter seg fast.

Ved kraftig vind, og på utsatte steder, kan parasoller med stor omkrets bli tatt av vinden. Sørg derfor for å ta parasollen ned i disse tilfeller. Våre store parasoller har ekstra tykk stang og solide spiler, men vi anbefaler å følge ovenstående anvisning både for store og små parasoller.

Hos Balcony Living har vi satt sammen et bredt utvalg av balkongparasoller som alle er produsert i god kvalitet, og tåler mange års bruk. Parasollene våre fås i ulike farger, og gir mulighet for å skape et stilrent uttrykk, enten du foretrekker sterke farger eller mer nøytrale toner. Se vårt store utvalg av parasoller her.

Les mer om hva du skal være oppmerksom på FØR du kjøper en balkongparasoll her.