Balkongparasoller


Prisene du knapt vil tro

Utnytt din balkong til det fulle - Funksjonelle og stilige balkongparasoller. De aller fleste balkonger i byen får så vidt plass til et lite bord og et par stoler. Dette syntes Balcony Living var trist, og det var den store motivasjonen bak deres grunnleggelse. Det å utnytte plass er en vanskelig jobb, spesielt i byen, men dette er deres mål.

 

Med spesialtilpassede bord, stoler, blomsterkasser og andre møbler, lar Balcony Living deg passe nærmest alt du vil på din balkong. Kanskje aller mest gunstig er deres balkongparasoller, et produkt du garantert ikke ville fått plass til dersom du hadde kjøpt det fra andre produsenter. Hos Balcony Living er derimot balkongparasoller spesialdesignet for deg som bor i byen, slik at du aldri trenger å bekymre deg for mangel på plass. Nyt funksjonelle og stilige balkongparasoller hos Balcony Living i dag.

 

Balcony Living sine balkongparasoller har innebygde funksjoner som gjør det meget enkelt å utnytte plassen på balkongen din. I stedet for tunge og brede bunner som tar opp mye plass på din balkong, lar  Balcony Living sine innovative krefter deg feste balkongparasoller på gelenderet for eksempel. Da tar parasollen ene og alene opp plass i høyden, der du uansett ikke bruker noe plass. Det betyr mer plass på gulv og i gripehøyde. Dermed kan du plassere enda mer av det du vil, som stoler, bord og blomsterkasse på din balkong. Dersom de funksjonelle og stilige aspektene ved Balcony Living sine parasoller til balkongen ikke skulle overbevise deg, så vil prisene det.

 

For kun et par hundrelapper kan du skjerme sola og piffe opp utseendet på din balkong, og det helt uten å ta opp nyttig plass. Nyt lave priser, høy kvalitet og stilrent design på alle Balcony Living sine balkongparasoller.