Balkong grid


Lag din unike hage på balkongen

Veggoppheng som utnytter balkongens potensiale. For mange byr byen på et flott urbant liv som kan være spennende på mange måter. Her møtes en rekke forskjellige kulturer, og spesielt i storbyene er mulighetene nærmest uendelige. Allikevel har byen sine nedsider også. En av de mest åpenbare er mangelen på plass, og da kanskje aller helst mangelen på en hage. Der den som vokste opp på bygda har kost seg med endeløse gressmatter, blomster og kanskje til og med en åker her og der, så er ikke akkurat en knøttliten leilighet midt i byen det som gjør en mest blid.

 

Dette problemet har derimot Balcony Living fininnsiktet seg på. Med sine veggoppheng som utnytter balkongens potensiale, så blir bylivet så mye bedre. Endelig kan du få plass til dine blomster og i teorien bygge din egen lille hage på balkongen.

 

Balkonger i byen kan ofte være ufattelige små. Kanskje har du så vidt plass til et lite bord og en stol, og da tenker du fort at det skal bli veldig vanskelig å få plass til en liten hage. Den gang ei. Balcony Living er spesialisert på små flater, da spesielt på balkongen. Derfor tilbys det i dag unike metallgitter som fungerer som veggoppheng på din balkong.

 

Dette utnytter plassen på en helt unik måte, slik at du ikke tar opp plassen for dine stoler og bord. Veggene på din balkong kan med disse metallgitrene bli en fantastisk hage. Da blir med ett byen ikke så ille lenger, og du kan kose deg med den friske lukten av blomster, selv midt i smørøyet av byen. Uansett hvor liten din balkong er, så har Balcony Living en løsning. Her er det bare å fjerne hjemlengselen med løsninger du sent vil glemme.